neanladinyurdagull talhadmr çok güzelmiş ama kalıbı küçük olabilir mi 104-110 cm yazıyor 4-5 yaş için.Eylülde 4 yaş olucak oğlum 117 cm boyu almak isterdim ama küçük olucak.Alan boyuna dikkat etsinde uğraşılmasın sonra.Rengine bayıldım
kezban_keles34 neanladinyurdagull normal baştan aşağı boyu 117 ama değil mi bu mont ya sadece kalçasına kadar gelecek şekilde o zman uzun oluyor yani olur bence
neanladinyurdagull talhadmr Allah Allah benim oğlan mı uzun acaba bayıldım ama rengine ya çok güzel bulursam bi beden büyüğünü alabilirim valla
neanladinyurdagull kezban_keles34 anladım evet ürün boyu dur önce diye düşündüm ama bu seferde ürünlerin boyu tek seçenek olması lazım o yüzden kararsız kaldım olmazsa değişim de olamayacağı için en iyisi siteden denemek
neanladinyurdagull Meri-Mel evet aynı ürün indirim yapmış 2 ürün daha eklemiş tekrar paylaşmış montun fiyatı çok uygun inşallah alan olur
talhadmr Meri-Mel evet bu fiyata indirim yapacaktım alan olsa zaten ilk bu postu açtım hiç dönüş olmadığı için fiyatı dusurdum