Papatya-eylul88 Kizlar bunlar ne ya lutfen bilen yazsin az bisey kafasinin uzerinde var sadece 8.aya girdik.nasil geçer bisey diyin lutfen
sakinyasam Papatya-eylul88 canim konak hu.Ben cok az zeytinyagi surdum beklettim konak taragiyla taradim.Banyodads taradim hemen bitti gitti☺️
1cocuksevdasi Papatya-eylul88 konak olmuş ama konak tarağı alma hiç ise yaramıyor hani küçük taraftar varya bi tarafı çok sık oluyor berberciler falan çok kullanır onlardan al ben onunda geçirdim tek seferde
Papatya-eylul88 sahranur sakinyasam eminenurkalkan muhendis__anne arasardaannesi arasardaannesi Kizlar hepinize çok çookk tesekkur ederim.şimdi zeytinyagi sürdüm 15 dk beklettim.taradım güzelce eşimin saç sakal taragi vardı dişleri sık baya onunla taradim çunku evde yoktu konak tarağı yakinda eczanede yok. yuzde 90 bitti sonra duşa soktum ordada taradim nerdeyse bitti.🌸yarında yapcam aynı işlemi.çok saolun ben fazla acemi ve evhamlıyım🤦🏻♀️
sahranur Zeytinyağı sürüp 15 20 dk beklet konak tarağı var onunla tara yıka geçene kadar yap bi kaç banyosunda
Papatya-eylul88 sahranur sakinyasam Kizlar şuan konak taragi alabilcegim biyer yok Bu taraktan alsam migrostan sipras edicem buda olurmu bunla tarasam sik kısmıyla
sakinyasam Papatya-eylul88 şu eski tip baba tarakları varya onlarda ince o da olur eger varsa.Disleri sık tarak olacak
arasardaannesi Papatya-eylul88 bu tarak cok genıs aralıklı olmaz bosa almayın acelesıde yok bıkac gun sonrada alırsınız 🌺
SerraD-1823 Papatya-eylul88 ince kısım iş görüyor. Çok bastırmadan geriye doğru tarayın. Daha dün yaptım bende. Benzer tarak ile. İlla konak tarağı şart değil canım