iremdemirr18 Arkadaşlar bana lütfen bi cevap…… Çıldırmak üzereyim gece yatana kadar hep ağlıyor asla susmuyor çok memnuniyetsiz gündüz uykusu desen asla yok napıcağımı şaşırdım böyle değildi 🥹🥹 Ne zaman bitiyor bu illet atak?
ahsengunesveannesi iremdemirr18 uykudan ağlayarak uyanıyoruz ,uyku geçişlerimiz hep sıkıntılı 5 ay 5 günlük kızım daha bitmediiii bitmiyoorrrrrr 😩
aass2024 Sürekli göz hapsinde misiniz siz de? 🤣 tuvalete bile çığlık kıyamet gidiyorum. Gün içinde koala gibiyiz 🥱 20.haftayı geçebilir diye okudum ama 🫠🫠🫠
iremdemirr18 @ahsengunesveannesi sabah bi uyanıyor, bitti. Gündüz uyumuyor direniyor o yüzden de çok huysuzluk çıkarıyor Sizin ki bitmeye az kalmış gibi umarım biran önce biter Allah kolaylık versin🥹
ahsengunesveannesi iremdemirr18 ahhh Allah hepimize kolaylık versin.Gercekten en zoru şimdilik 4.ay atagiymis.
Zkyasf Benim kizimda oyle 4 ncu aydayiz hem uykuya gecis zorluyor hemde istahsizlik var surekli kucak istiyor zor geciyor yani
asellinaninannesiii Bizde 4. Ayimıza girdik 3 ay bitti yeni , bende diyorum bu çocuk uyuyordu rahat rahat oynuyordu neden simdi çığlık çığlığa diye meğer atakdanmis🤣🤣