Bebekligiller D vitamini reçetesiz satılır mı 🤔 sağlık ocağından mı yazdırıyoruz yoksa internetten de alabilir miyiz? Çocuğum 1 aylık oldu ilk kullandığımız huzursuzluk yaptı şimdi bunu kullanmak istiyorum. Sizde kullanıyorsanız resim paylaşabilir misiniz
minikmucizemaak Bebekligiller Özel ilaç zaten eczaneden alıyorsunuz, reçeteye gerek yok. Bence internete güvenmeyin, eczaneden alın. Bende ocean kullanıyorum
maygirl Bebekligiller özel damla bu netten almayin eczaneden alın..ocean kullaniyorum..recetesiz eczaneden alabilirsiniz…bebekler icin d3 400.
Bebekligiller maygirl trendyolda yorumlar gördüm de iş işte eczane pahalı burdan stok yapıyorum gibi şeyler. Bende buraya sorayım dedim
minikmucizemaak Bebekligiller Evzane de de 180 falandı sanırım yeni aldım 2 gün önce, eşiniz eczaneye sorsun direk Ocean d vitamini bebek için diye verirler canım. Evde değilim maalesef
maygirl Bebekligiller frma saticisindan alin cok stokluk bindrum yoj zaten bi kutusu bikac ay gdiyor..tarihlerine ve saklama kosuluna gore zamaninda almak daha dogru olur gbi