Aframm Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık hamileyim yaklaşık 16 gün önce devlet Hastanesi’ne giyim ikize bebek hamilesiniz dendi farklı bir hastaneye gitim bu sefer dün ordada acikca ikiz bebek dendi hata sol taraftaki bebek kız sağdaki bacaklarını kapati icin cinseyeti belli değil dendi ve kalp atışını gösterdi ikiside baş asagi dedi hatta ultrason görüntüsünü verdi.beni başka bi hastaneye yönlendirdi İstanbul Zeynep Kamille giyim bugün ama onlarda ikiz değil tek bebek dedi kafam allak bullak pazartesi özele gidicem ama çok moralim bozuldu acaba başına gelen varmı
Begonvil__ Aframm nasıl yani 7 aylık hamilesiniz ikiz dendi bu zamana kadar ama şimdi tek bebek dediler doğru mu anladım?
Duyulurum Aframm 7 ay mı hafta mı? 7 haftada cinsiyet belli olmaz. 7 ayda iki bebek ya vardır ya yoktur.
tineanigra Aframm ikiz olsa bu zamana kadar zaten çoktan bilirdiniz. Ayınız da büyük hareketlerinden bile anlaşılır ikiz olması. Çok saçma bi durum var ortada imkanınız varsa sağlam bi doktora özele gidin iyice incelesin
Aframm Begonvil__ evet 6 buçuk aylıkken ikiz dedi dün gittim tekrar ikiz dedi ve çok net konuştu yani herşeyi gösterdi ama bugün İstanbul’ Zeynep Kamil hastanesine gittim ama ordada yok dendi.gercekten neye inanicami sasirdim
Duyulurum atsmms hafta ise sadece kalp atışı duyulur, cinsiyet için erken. Ay ise yedi ay diyor görünmeme durumu olamaz
Begonvil__ Aframm çok ilginç bir durum var ortada gerçekten bence özel bir hastanede detaylı bir ultrasona girin derim sonucu da yazar mısınız merak ettim ☺️
Duyulurum Aframm detaylıya gittiniz mi? 7 ay baya irilmiştir karnınız. İki bebek de ayrı ayrı hissedilir zaten siz hareketlerden anlarsınız
Aframm tosbiksmoms inanın bende anlamadım 6 buçuk aya kadar kimse ikiz demedi 6 buçuk ayimda gitim bunlar ikiz dedi inanmadim başka bir hastaneye gittim orda da kesinlikle ikiz dendi ama bugün başka bi hastaneye gittim ordada yok dendi
Aframm Duyulurum evet dün gittim hastane bana ikiz dedi hata birinin cinsiyetini söyledi digeride bacaklarini kapari için gözükmüyor dedi ama bugün yok dendi tam 7 aylik
Aframm Duyulurum ben hem sağ tarafta hemde sol tarafta hisediyorum ama bende şimdi şaşırdım neye inanicam pazartesi özel bir hastaneye gidicem
sek_kahve Aframm mutlaka gidin özel hastaneye, kalp atışlarını dinletsinler. 6,5 aylıkken ilk fark edildi demişsiniz, o vakte kadar nasıl fark edilmemiş çok garip