alminatuna Maalesef civil de e bebek gibi marka yerlerde kıyafetler aşırı pahalı yaz geldi mağlum benşm de kızıma kıyafetler almam kazım artık çok küçük oluyor uygun aldığınız beğendiğiniz kıyafet siteleri yerler var mı kızım 5 aylık
D_deniz alminatuna organickid şirketine bakın. İstanbulda 2gun içinde geliyor başka şehirlere kaç günde gider bilmem. Çok kaliteli ve uygun %100 pamuklu ve organik kumaş
benaslindayohum alminatuna ben modamızbirden alıyorum büyüğe (3 yaş ) alıyorum nasılsa küçüğe (7ay ) kalacak😄 bna diğer yerlere göre uygun geliyor
ipeksmom02 alminatuna @enucuzbebekmarket insta sayfaları ve ayrıca internet siteleri var. Çok tatlı şeyler var. Birde @bebelercee burası da gayet güzel ve uygun.
gseraptemel Ben minicity mağazasından alıyorum. Çok da memnunum. Uygun fiyatlı ve kaliteli. Bi bakın derim
atlasmommm gseraptemel kalıpları nasıl canım bu arada Allah razı olsun gerçekten uygun fiyatlar kalıpla ilgili bilgi ver birkaç bisey alacağım
gseraptemel atlasmommm kalıplar bazen değişebiliyor açık söylemek gerekirse. Ama istetiyorum bakıyorum büyükse geri iade falan etmiyorum. Bir ay sonra giydiririm diyorum. Ama hiç küçük kalıp gelmedi. Hep tam zamanında giydirilebilecek şekilde veya bir tık büyük gibi geliyordu.
gamzeci alice123 şu an dediğiniz siteye baktım cok uygun şeyler var kumaş bilgisi yok nasıl kumaşlar guvenilir mi acaba
hiralies alminatuna evsen bebe internet sitesinden aliyorum hergun 10 15 kiyafeti outlete bölümüne indirimine sokuyor bende begendigim urunleri ordan aliyorum hemde ebebege gore daha süslü kiyafetler oluyor
hulya1233 hiralies Evsen bebenin kalıpları nasıl acaba bende sipariş oluşturmak istiyorum ama kararsız kaldım beden konusunda
Omtal--momm1 gamzeci ben bayramligini ordan almıştım, kaliteli ve güzel geldi, bikaç gün içinde geliyor, iyi de ilgileniyorlar
6158alp gamzeci koza bebeği tavsiye etmiyorum bn aldım. Bir takımı yıkadım bütün boyası oglumn eşyalarına aktı o yüzden diğer aldklarımı geri iade etmek ıstedm hiç ılgılnmedıler umursamadılar cok ugrastım paramı 1 ay sonra yatırdılqr fılan yanı