Minigim38 Kızlar bu kart ne ise yarar, abim bana açtırdı kendisi kullaniyor borcu var, uygulaması var ordan giriyordu elimde kart yok bana ait. Kredi falan çekebilir mi benim adıma, borc varsa görebilir miyim bana bu kart hakkında bilgi verir misiniz
Deletedmom_113 Minigim38 adınıza borç alabileceğini düşünmüyorum hesap kartı mı kredi kartı mı birde kart gönderildi mı sahibine veriliyor başkasına vermeleri yasak normalde online hesabını indirip kendi hesabiniza giriş yapın takip edin Muhtemelen davet et kazan kampanyasi sebebiyle sizi de kaydetmiştir
caylavyu Minigim38 Yasal değil yaptığınız. Yani sizin adınıza papara kullanamaz bunun cezası var araştırın ve kapatın bence
Minigim38 Deletedmom_113 bana kart gelmedi hiç, nasıl takıp edeceğim nerde yazar borç falan uygulamayı hiç bilmiyorum da. Hesap türü sözleşmeli hesap yazıyor ne demek bu anlamadım.250.000.000 gelen tutar limiti varmış.
Minigim38 caylavyu alinduhatg 2 3 gün oldu açalı işinin parası buraya yatacakmış kendine açarsa borçları yüzünden keserlermis parayı bana böyle dedi. Benim adıma kredi vs çekebilir mi bundan,borç olsa nerde gözükür hiç bilmiyorum bu uygulamayı da kartı da
alinduhatg Minigim38 yinede siz bilirsiniz ama ben asla vermezdım gördüm çevremde bırı vardı arkadaşına vermiş oda bırılerınden borç alış ödememiş adamlar o kart sahıbınj şikayet etmıstı
caylavyu Minigim38 Kredi çekiliyor mu bilmiyorum ama sizin hesabınızı kullanması yasal değil başka birşey olur üstünüze kalın dikkat edin böyle şeylere
Minigim38 alinduhatg bende korktum şimdi ya, basit biseydir parası yatacakmış diye kabul ettim ama tedirgin oldum eşime de söylemedim bide borç çıkarsa huzurumuzda kaçar bi neymiş diye uygulamaya girdim ama pek bisey de anlamadım
alinduhatg Minigim38 direk hesabı kapatın abinize de eşim izin bermıyor diyip geçin kırılacak edecek şey yapmayon ilerde pişman olacağına sımdıden önemlimi al
Minigim38 alinduhatg nasıl kapatılıyor bi bakıyım içime sinmedi çünkü mahkemelik falan olmuşlar o raddeye gelmek istemem
ayisit Benim de kardeşim kullanıyor Papara banka kartı gibi düşünün onu kredi avans vs çekilemiyor ancak içerisine para yatırırsanız kullanabiliyorsunuz o kartı