prenses3565_ 3 aylik bebek surekli lambaya bakiyor yansa da yanmasa da hipnoz olmus gibi bakiyor korkmali miyim onla uykuya daliyor hatta
beratugayse prenses3565_ normal yatınca sadece tavanı görüyor.🙃 benim bebiş 11 aylık hala çok seviyor ilk öğrendiği şey lamba oldu hep parmağıyla gösteriyor 😀
marselsmom prenses3565_ Benim bebeğim de 3 aylık olmak üzere tavanın bir noktasına odaklanıyor ve sürekli oraya bakıyor. Oraya bakıp gülüyor , sesler çıkarıyor falan. Bence normal ☺️
moommyyy prenses3565_ çok normal. Bizimki o zamanlar sürekli avizelere bakıyordu. Bir süre sonra avizeye bakıp gülmeye başlamıştı 😂 geçiyor bir süre sonra merak etmeyin
prenses3565_ beratugayse ne bileyim ya hipnoz olmus gibi bakinca korktum bir sey mi var dedim resmen askla bakiyo 😂
lacininannesi melikegdk benim kızım 2 aylık 6 kilo ama her çocuk farklıdır herkesin normali farklı doktorunuza danışın bence
prenses3565_ melikegdk bizimki erken dogum oldugu icin biz 4700 ama 6 kilo gayet iyi e nabizda persentil tablosuna gore 3 aylik kiz bebek 5.8 normal sayiliyor