moonlight__ Kızlar merhaba. Bebeğim 17 aylık. Hastaneye gitmem gerekti o yüzden kızıma annem baktı çünkü hastanede işim çok uzun sürecekti. Annem kızıma ekmeğin içinden baya yedirmiş kahvaltıda bi sıkıntı olur mu ? Ben normalde çok nadir ekmek veririm
babyyyy1 moonlight__ bir şey olmaz oğlumda ekmeği çok sever kuru ekmek yer dolaştığı yerde poşeti getirip ekmek ver der bugüne kadar bir şey olmadı
Melekhnm moonlight__ yok ne olacak ki sadvee sağlıksız diyrolar ama keşke benim oğlumda ekmek yese yemeklerin yanında pilav makarna yapmam bile o zaman , sabah kahvaltıya bal tereyağı yapıp ekmeğin içinden batırıp veriylrum
Mnli moonlight__ ilk çocuğuma hiç ekmek vermedim hala yemez 2. De başka dra gittik tam buğday ekmeği yedirin dedi ekşi mayalı karbonhidrata da ihtiyacı var enerjiyi nereden sağlayacak dedi bişey olmaz gluten alerjisi falan yoksa
moonlight__ Berilsmom13 kaç aylık ve günde ne kadar yiyor canım? Diyorlar ekmek çok zararlı daha küçük vermeyin. Ben çorbanın yanında veriyorum az başkada vermiyorum annem baya yedirmis
moonlight__ Berilsmom13 çok sağol canım benim ❤️ peki senin bebeğin bu aylarda hırçın mıydı ısırıyor kendi kendine ağlıyor yerlere atıyor kendini sonra çiziyor muydu bez ve üst giydirmede sıkıntı var mıydı
Berilsmom13 moonlight__ yok bu kadar hırçın bir bebek değil ama yapısal olabilir çünkü hiçbir zaman hırçın olmadı her bebek farklı benimkide hırçın değil ama üç çocuk gücünde yaramaz :)
moonlight__ Melekhnm işte sağlıksız o yüzden. Bence yemek yemesi daha mantıklı ekmeğin bi faydası yok hamur bildiğin
moonlight__ Mnli ekmek yemediği icin kilosu nasıldı ? Ekmek gereksiz kilo yapıyor ya o yüzden canım. Çok teşekkür ederim kuzum ❤️
Mnli moonlight__ 4.5 yaşında şuan kilosu 20 oğlumun hep normaldi bahsettiğim beyaz ekmek değil zaten dr ekşi mayalı tam buğday dedi kızımın eline veriyorum 9 aylıkken 7.5 kiloydu bu ay daha kontrole gitmedik kızım zayıf zaten yaşıtlarına göre