bmmomss Kızlar her gün ev süpürür silerim, yere bişey dökülse anında açarım makina ama ne alaka nerden geldiler bi anda anlamıyorum. 1 senedir bu evdeyim yeni görmeye başladım. Kesin şunu yaptım bitti diyen var mı ya çok sinirim bozuluyor artık
Tkn bmmomss çamaşır suyu ile tüm evi sildim ve aralık olan delikli yerlere limon sıkıp kabuğu bıraktım 2 günde bitti
Belcim30 bmmomss ilaç var böyle mamaya benziyor gibi eczaneden iste 2 eltimde bahçeli evde yaşıyor onlarda vardı böyle hallettiler sorunu, çıkış yerlerini belirle kapat oraları ve bu ilacı koy adını bilmiyorum eczaneden yardım alabilirsin.. Tarçın limon çamaşır suyu bir yere kadar etki ediyor yine çıkıyor boş eziyet
3kedili2bebekli bmmomss bir ilacı var malesef onu almalisiniz kubbe şeklinde minik bir şey ilacı içinde, en çok nerelerde görüyorsanız oraya koymanız gerekiyor her yolu denedim başka çaresi yok
Azizbebek bmmomss tarçın dökdum ben doktugum yerden çıkmadı bu. Kez de farklı yerden geldiler en son slikon sıktım ve yine tarçın dokmusdum sonra hiç çıkmadılar
bmmomss Tkn bende sürekli silerim çamaşır suyu her silmemde koyarım sirke vs tuz dök dediler aralıklara döktüm ama nereden geldiklerini çözemedim henüz 🥲🥲🥲
3kedili2bebekli bmmomss evet bitti her yolu denedim tezgahima cikmasalardi sorun etmiyordum kedi maması dökülünce geliyorlardı her gün A4 kağıdıyla kibarca toplayıp dışarı goturuyordum ama sonra işi abartilar tezgahlara çıkmaya başladılar kedilerin üstüne tırmanıp ısırmaya basladilar hemen gidip ilacı aldim şimdi sizin için baktım markası detan, karınca yemi diyor sarı kutu içinde 2 tane var
[silindi] bmmomss yok tarcin yok tuz yok sirke aslaaaa ise yaramiyo hergun ev siler supururum bu sene benim evdede var delircem ben raidin karinca kopugu var ondan kullaniyorum ama ertesi gun yerleri silince ilacin etkisi geciyo ve yine cikiyo gecen bunun gibi bi postta biri bion adinda bi ilac almis bitmis onu alip deniycem🤦🏻♀️