binooo Kızlar bebeğim 46 günlük, sütüm az olduğu için mama da veriyorum. Hipp organik combiotic kullanıyorum ama çocuğum çok gazlı. Mamadan dolayı mı anlamak için değişmek istiyorum. Sizler ne kullanıp memnun kaldınız. İçeriği temiz ve gaz yapmayan mama fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
twinsmomm2 binooo benimkilere aşırı gaz ve kabızlık yapmıştı Aptamil denedik o daha beter etmişti sma optipro kullanıyorum 5 aydan beri ne gaz ne kabızlık yasamadilar her bebekte farklı deneye deneye bulmanız lazım ama Bebelac gold da sıkıntı yasamamistik doktorumuz zaten Bebelac Gold ve sma önermişti
lazzz61 binooo biberon olarak kolik biberon deneyin gaz olmuyor onda mama olarak da ben bebelac gold kullanıyorum memnunum hipp benim çocuğuma da gaz yaptı
birmini binooo biberon verme lütfen devamli emzirmeye çalış süt emdikçe artar ben oğlumda annem yüzünden anne sütü veremedim doğru düzgün lütfen biberon yerine bol bol emzir süt artırıcı şeyler ye iç bol bol
Parsmommm Anti kolik biberonlar var ondan kullananilirsin phılıps avent anti kolik çok iyi geldi bize Bir de mamayı çalkalarken yukarı aşağı değil kabarcık olmayacak şekilde yavaş sağa sola sallamalısın gaz olmasın diye.
melike4672 binooo optipro kullnıyorum içtiği gibi kaka yapıyor ama ben yaramadığını düşünüyorum 4,5 kere kaka ve düşük kilo aldı 54 gunluk bızimki,, gaz damlasıda kullanıyoruz ıkınıyor ama her içmeye ağzını dayadımmı başlıyo😩 aptamil denicem bi
onefinemom binooo Hipp kullanıyoruz biz de 39 günlüğüz, ek bir gaz yapmadı bizde mama memnunuz bayağı 🥺
Afraipek Ben aptamil kullandim ama icerigindeki seker miktarindan dolayi vazgectim sma kullandim ama sma nestlenin uretimi oldugu icin hem guvenemedim hem de boykot. Baby goat kullaniyorum yenizellanda urunu. Keci sutu anne sutune en yakin sut dediler hem de icerigi en temiz olani bu gibi geldi bize. Golden goat turk mali ama peynir alti suyu ve cok fazla koruyucu kullaniyordu o yuzden kullanmadim
mete2711 Afraipek merhaba. Golden goat ile baby goat i karıştırıyor olabilir misiniz? Baby goat Türk malı. Golden goat yeni zellanda mali. Ama içerikler yaklaşık olarak aynı.
melike4672 Melikemg evet opt kullanıyorum şuan aptamil 1 aldım bide opt büyük aldım optiyi içtiğimgibi kaka yapıyor ki 3,4 kez günde aptamili önden vercem ilk işe yararsa devam edecem bakalm ya 550 gram aldı optiyle
ZeydsMom binooo similac. Dogdugindan beri kullandik hiic bir zaman gaz yapmadi. Somdi bulamiyorum bebelac golda gectim ama zaten artik 5 aylik gaz sorunuda yok.
bebeklihayatt137_ Gaz ve kabızlık için aptamil comformil kullanmistim çok iyi gelmişti sadece eczanelerde satilıyor ama bnde mama değişikliği yapınca kabız oldu dikkat et kabız olmasin