AnnaGloria Şöyle ki yemek istiyor ama hep bırsey ya oyalanmak istiyor ya da benden şarkı oyun bekliyor siz yemek yerken nasıl yapıyorsunuz birde mama sandalyesi durmak istemediği için bu ara çok zorlanıyorum
MnkKrtl AnnaGloria eline oyalanmaya bişeyler veriyorum benimkide direk durmuyor ya oyncak oluyor ya şebeklikler yapıyorum bazende kaşığı birlikte tutuyoruz öyle besliyorum hoşuna gidiyor
muazinannesii AnnaGloria 10 aylık cogu zaman mama sandalyesine koyup kendim yediriyorum yoğurt corba gibi sıvı şeyleri. Elinde tutabilecegi seyleri krep salatalık karpuz vs bunları kendisi yiyor. Bazende eski usul kafasının altına yastık koyup yatırıp yediriyorum her türlü deniyoruz 😅 tabi şebeklikler ederek babasıyla girmediğimiz sekil kalmıyo 😕
Leylamoznur AnnaGloria çekyata sofra bezi seriyorum krep veriyorum eline öyle yiyo bu aralar bazende oturöa odasında dolaşmasına izin veriyorum
AnnaGloria MnkKrtl bugün yemek öncesi güzelce enerjısını atmasına özen gösterdim ve tam acıktığı zaman öğün verdim sadece yemeğe odaklandı şükür birde bugün neredeyse hep balkonda oyun oynadık temiz hava iştahını da açtığını düşünüyorum