caglaay Bebeğim 48 günlük oldu kızlar 2 saatte bir emmek istiyor ama daha midesine inmeden çıkarıyor ve doyduğunu anlamıyor bıraksam 24 saat emer 3 saatte bir emdiğinde o kadar çok kusmuyor, siz kaç saatte bir emziriyorsunuz bebişlerinizi 😵💫 @
hazale966 caglaay selam benimde bebeğim 43 günlük, ben her istediğinde meme veriyorum hem süt artması icin hemde doyması icin. Meme istediğinde aranıyor zaten. Bu arada kendisi de sürekli emmek istiyor😀2 saatte bir acıkıyor benimki. Ama kusma çok az oluyor fazlasını çıkarıyorlar
nnidua caglaay ben ilk kırk gün gündüzleri ne zaman isterse emzirdim ama rahat olduğunda çok huzursuzlanmadigi sürece 3saatte bir olmasına dikkat ettim. Geceleri aynı şekilde 40i çıkana kadar 3saatte bir emzirdim ama kırkı çıktıktan sonra ne zaman uyanırsa ya da 4 saatte bir emzirmeden başlayarak emzirdim. Şuan 3aylik gündüzleri 3 saatte bir ya da daha uzun vakit geçtiğinde emziriyorum geceleri 8 saate kadar izin veriyorum uyumasına. Mesela bugün akşam 8de uyudu 3e kadar kendisi uyanmadı ben kalkıp emzirdim
hazili caglaay bebeginizin gazi olabilir eger bacaklarini surekli karnina cekere agliyorsa ve meme emmek istiyorsa aciktigindan degil rahatlamak icin emiyordur emzirmeden once gaz hatektleri yapip rahatlatin sonra uyutmaya calisin kilo alimi iyiyse 48 gunluk bebegi 3 saat aralikla besleyebilirsiniz