eliiifkoc Kızlar merhaba ben 2 yıl önce sezeryan ile doğum yaptım iki gündür sezeryan dikişim felaket kaşınıyor ağrı sızı yok ama kaşıntısı çok ve dikiş yerim hafif kabarık elle dokununca belli oluyor bu hep böyleydi varmı aranızda bunları yaşayan
tkcipek eliiifkoc aynı şekilde benimde öyle cildimin hassas olduğu için bu şekilde kabarıklık olduğunu söylemişti doktor ama havalar ısınmaya başlayınca daha çok kaşınmaya başladı napıcam bilmiyorum
Seyda2309 eliiifkoc sezeryandan sonra doktora sorduğum da kullanılan materyale alerjin var demekki demişti . Kötü birşey demedi sadece bir daha doğum yaparsan o zaman düzeltilir dedi
eliiifkoc Seyda2309 anladım çok teşekkür ederim bir de kaşıntıyı sormak istiyorum bi bilginiz varmı iki gündür inanılmaz kaşınıyo arkadaşım iç dikişlerin açılmıştır diye korkuttu ama iki yıl oluyor doğum yapalı bazılarıda ayaklarını üşüttüğün için kaşınıyordur diyor tayinciyiz doktorada gidemiyorum bu işlerden dolayı o yüzden benle aynı şeyi yaşayan varmı diye sormak istedim içimi rahatlatmak için
Seyda2309 eliiifkoc benimde bazen kaşınıyor hatta ağrı bile yapıyor .2 yıl oldu benimde . Büyük ihtimalle tatlı tatlı kasiniyordur ☺️ terliyorsaniz oda yapabilir . Ama geçiyor sonra . Yinede içinizin rahat etmesini istiyorsanız doktora gözükun.☺️