belisim1 9 aylık bebeğimde B12 eksikliği çıktı emziriyorum bende B12 eksikliği yok bu yüzden bebeğimde emilim problemi olabilirmiş benzer durum yaşayan var mı?
Okayss belisim1 benim kızımdada çıktı B12 eksikliği damla verdi doktor dediğiniz şeyi ilk defa duydum
k105807 belisim1 bebeğimin de kan sonuçlarını bugün gösterdik, dodex başlandı. Sende de eksiktir ki bebekte eksik çıkmıştır dedi doktor. Ben de dodex ampulden içeceğim. Yakın zamanda da kan vermemiştim ne durumda bilmiyorum.
Okayss belisim1 1 haftadır başladık ocean b12 zaten doktorumuz 1 hafta günde 1 kere daha sonra haftada 1 dedi
MihraAda21 Okayss kızınız kaç aylık belirtileri neler benim de 13 aylık iştahsız huzursuz yanaklarında da böyle bir kuruluk çıktı ben de şüpheleniyorum
Okayss MihraAda21 10 aylık kızım aslında biz bacağında ufak beyaz bi leke için gitmiştik doktorumuza oda B12 den kaynaklanabileceğini söylemişti ve test yapmıltı o zamanda 9 ayın başındaydık başka bi belirtisini henüz göremedim yani diş hala çıkarmadı ama demiride çok düşük çıktı oda ondan oluyormuş zaten