limonvari 10 günlük bebegim. Dünden beri yoğun gaz sancısı yaşıyoruz. Karnı çok sert ve şiş. Masaj yapıyorum fayda etmiyor. Bitki çayları içiyorum,kimyon kullaniyorum yok ne yapsam dünden beri zorlanmalari bitmedi😔 çözüm yolu nedir bunun…
Mmeelliikkeee limonvari bi kova su , belden aşağısını suda tutun.. yada bol bol karnına su dökerek yıkayın tek çözüm…
mombarbie_ limonvari nurse Harveys colex şurup aaaahhhh onermedigim kimse kalmadı kurtarıcımdı resmen 20 gunlukken başlamıştı arkadaş tavsiyesiyle aldım anında rahatlatıyor bitkisel bir şurup içindeki şırınga büyük ayrıca 5ml bir şırınga aldık 2.5ml veriyorduk hergun 1 kere aynı saatte 2 aylıkken bıraktık gerek olmadı birdaha hiç
TeomaninAnnesi mombarbie_ merhabalar bende bugun aldim kullancam bakalim. 4aylik olduk ama geceleri ayaklarını kaldirarak uyandiriyor kendini. Bide sesler geliyor karnından gaz gibi geldi. Cok ise yaradığını söylediler denemek istedim. Nasil kullanacam emin degilim ama ne kadar vermem lazım
yenimelekk mombarbie_ nurse ninngaz damlası nasıl onu kullandınız mı bnde damlasını almayı düşünüyorum ama nasıldır bilemedm
mombarbie_ limonvari bugün uyuturken ıkınıyordu hemen 2 çay kaşığı verdim rahatladı uyudu tam bir kurtarıcı takviye
Tecrubesizaile0334 TeomaninAnnesi günlük 15 ml kadar verebilirsiniz dedi bize doktor ben saatlere bölerek veriyorum mesela gece uykusundan önce 3 sabahları 2 ml şeklinde bebeğinizin durumuna göre sizde ayarlayabilirsiniz
mombarbie_ yenimelekk damlasını kullanmadım açıkçası biogaia kullandım ise yaramayinca şurubu denedik
Tecrubesizaile0334 yenimelekk damlasını asla tavsiye etmem bebeği daha fazla şişiriyo ve gaz çıkmıyo saatlerce masaj yapıyordum şurubunu deneyeyim diye aldım ve şuan şükrediyorum bebeğim birazda olsun rahatladı