Marianne dilarademiry hangi maddesine yönelik böyle karar almışlar? Makale linki paylaşabilir misiniz?
Marsila dilarademiry bunları kullanmadım ya doktorumuz Dermoskinin vücut losyonunu yüz kremini şampuanını önerdi vücut losyonunu ve şampuanını kullanıyorum memnunum içeriği temiz
lceLady Üzerinde Ph 5,5 gibi damga olmayan hiç bir ürünü almayin Belirtmiyorsa bilin ki katkısal madde içeriyordur Ben kullanıyorum benim çocuguma bişey yapmadi Senelerdir kullanıyorum hiç bir sorun yok diyorsanız buda sizin sorununuz kullanmaya devam edin
dilarademiry lceLady ben kullanıyorum bir şey olmadı diyenler laborant falan herhalde çocuğun üzerinde ki etkileri nasıl bilebilirler bizler bile bir çok kanserojen maddeye maruz kalıyoruz bari bebeklerimiz gelişimini tamamlayana kadar sağlıklı olsunlar her şeyin organik olmasına dikkat ederken başkaları sırf ucuz diye önüne gelen ürünü kullanıyor
yirmiikikasim23 lceLady bilmiyordum bana sabah ilk isim sampuana bakmak olacak uni baby almistim ben.hangi sampuani kullaniyorsun?
dilarademiry Marianne bilemiyorum ama markanın kendisi kabul etmiş zaten temiz içerikli ürünler arasında hiç görünmüyordu hiç yönelmemiştim almaya
Marsila dilarademiry Teşekkür ederim herkesin bu konuda bilinçli olması gerek ya siz de gayet iyi bir paylaşım yapmışsınız
ZeydsMom dilarademiry acaba hangi ulkenin biraktigi. Yoksa hepsi ayni mi oluyor. İceriklerinde fark var turk alman rus falan hepsinde
dilarademiry defneelinaa pişik kremi zaten pişiği geçirmiyor önlemiyor bile ama başka bir kremi var ki pişiğe harika geliyor öneririm