Mawimsi Kızlar tayinden dolayı Kahramanmaraş’a taşıncaz nakliyat fiyatlarını bilen varmı.Manisadan Kahramanmaraşa nakliye fiyatlarını öğrenmek istiyorum
aysegulderin Mawimsi Van Zonguldak için 30 , 45 bin arası değişik fiyatlar verdiler , dikkatli olmakta fayda var çoğu firmadan şikayet var iyi araştırın muhakkak
Pera48 Mawimsi bizim iller arası taşınırken kullandığımız bir firma var telefonla arayıp alabilirsiniz ismi nurs nakliyat
aass2024 Burayı da iyice google gibi kullanmaya başladınız ya. Armut diye bir site var oraya girin yazın bir sürü firma teklif veriyor içlerinden uygun olanla görüşebilirsiniz
prens63 aass2024 senı ilgilendiren bırsey yoksa neden giriyorsun bu posta üstüne de akıl verıyorsun sanki yazan kısı bılmıyor bakmayı bırde rahatsız oluyorsun
aass2024 prens63 demek ki çoğu post bu tarz ki rahatlığımı belirtmişim üstüne de insanlık yapıp nereden daha kolay ve doğru yanıt alabilir onu söylemisim???? Genel sorulara eyvallah da bu kadar ayrıntılı bişeyi burda sormak cok sacma
prens63 aass2024 o kadar girmişsin demek kı postlara bu kadar rahatsız olıyorsan hıc gırme.. Önce laf sokup sonra yardımcı olmakta başka bı boyut yardımxı mı oldun azarlayıp üzdün mu belli değil.
aass2024 prens63 yav kadın ciddiye alıp yanıtlamamıs bile ne üzülmesi :D üzüldüyse özrümü dilerim. İçeriği ne olduğu bilmeden nereden bilebilirim ne yazmıs etmis zaman geçirmek için giriyorum işte allah allah uzatmayın hanımefendi iyi aksamlar
prens63 aass2024 hanımefendı ıcerıgı okusaydınız o zaman herkes aynı paylaşıyor demezdiniz amannnn neyseeee
tubitttuuubb Mawimsi Ankara dan Konya’ya taşındık 28 bin devlette 26 bin yatırmıştı azımsanacak bir miktar değil 1 ay oldu taşınalı
hemsireanne112 Mawimsi biz 2 kez cesuroğlu nakliyatla anlaştık manisadan erzuruma ve erzurumdan manisaya memnun kaldık
ahubegum hemsireanne112 bizde Erzurum’dan Balıkesir’e taşınacağız bildiğiniz nakliye firması var mı yada bu tayincilerin grupları falan oluyor bulamadım ben nasıl ulaşabilirim