Sarikuzumalp evahll Ben gidene kadar yağmalanır 😂 avm de çalışırken daha avm açılmamışken gidiyodum diğer mağaza personelleri önceden gelmiş oluyordu bomboş kalıyordu 😃
Dbe1506 evahll 250 tl ve üzeri diye yazıyor 250 tllik alışveriş yaptıktan sonra 250 tl dışındaki alınan ürünlermi %75 düşecek acaba bilen varmı
Nazendece Dbe1506 evet çok doğru ben yazacaktım söz yazmışsınız 250tl üzeri alışverişte indirim uygulanacak. Mecbur 250 tl alışveriş yapmak lazım
Dbe1506 evahll ama 250 tl ve üzeri diyor yani 250 tllikürün ekleyip 250 tl dışında eklenen ürünler yüzde 75 düşüyor benim bildiğim böyle yarın belli olur ekleyelim yinede sepete bakarız
evahll Dbe1506 indiirmle beraber toplam 250lira olması gerekiyor tüm ürünlerde dediği o aslında yoksa 250lira üstüne %75 derdi hem bu çok saçma oluyor zaten
Dbe1506 evahll havvaygzecrn site çökmüş ve kampanya gratis kart indirimli haliyle değil indirimsiz fiyat üzerinden geçerliymiş yani yine indirim oluyor ama saçma olmuş bence
evahll defnevedoruk ah ahhh sepetim yok ortada😀😀 ne hayallerle eklemiştim çıkma imkanım da yok gidip alsam