mihri7 Kızım 10 aylık olacak bu hafta pek ek gıda yemiyor mamayı bile zor yiyor önereceğiniz bir şey var mı yoksa dönemsel mi bu durum
Busra986532 mihri7 eline mıncıklayavağı şeyler verir o oyalanırken yedirrdim böyle aştım. Bir gün makarna mıncıklatr diğer gün suyla oynatırdım mesela. Dikkatini dağıtacak şeyler
bitboylum mihri7 benim kızım da 7 aylık bir iki gündür bir şey yemiyordu atesimiz çıktı sizde dikkat edin belki ondandır
rainayaz mihri7 arada böyle atak dönemleri oluyor çok üstüne düşme nasıl olsa acıktığı zaman yiyecek 🥰
yasee01 ygmrln oğlum da yemiyor 10 aylik ne verirsem geri çıkarıyor sadece anne sutu alıyor napacam bende bilmiyorum
sammermaid Benimki de 18 aylık hiçbir şey yemiyor son zamanlarda öyle olunca da sadece memeye düştü napacağız bilmiyorum
Cubukkrakerim Benim de 11 aylık sadece anne sütü ve mama ek gıdayla aramız sıfır yani öyle oynuyor sadece yemeklerle :(
ygmrln mihri7 bizim de öyleymiş kıyamam 13 günde 3 diş çıkardı bende ağzına tıkmaya çalışmışım canı acıyormuş demekki 😔
bitboylum mihri7 evet diştenmis canım ustler patladı patlayacak ishaldi o da geçti şimdi neşesi de kendide çok iyi
mihri7 EypMom benim kızımda öyleydi diliyle itiyordu ona soğuk birşeyler verebilirsin dişini rahatlatır
bitboylum mihri7 aynen öyle bir de geceleri 50 kez kalkmasak çok iyi gideceğiz. Darısı sizin başınıza inşallah
EypMom mihri7 soğuk şeyler denedim ama bayram günü ateşlendi acile gittik boğazında kızarlıklık var hafif dedi doktor ondan sonra korktum şimdi muz içine ceviz rendeledim verdim 2 yarım çay kaşığı yedi oda istemeyerek