damlakarel kızlar uykuya dalmak içinn emzik kullanıyoruz hersey hoş ama uykusunda hala emzik emiyor bende çekyorum ağzı yorulmasın die şak uyanıyor sonra geri veriyorum kendi atması 2 3 saati buluyor agzindan varmi benim gibi bu durumu yaşayan varmi bir zararı
oznurmom41 damlakarel aynı sorun bizde de var emziği kendi düşürse de uyanıyor anca çok derin daldıysa uyanmaz o da sadece geceleri. Emziksiz uyumuyor uykuya emzikle geçiyor ama emziği uyusa da hala emiyor 🤦♀️
Iremylcnkya07 damlakarel ne zararı olabilir ki ayına göre emzik kullanıyosan uyurken bir zöaan sonra atıcak yada ağzında varlığını hisseder benim kızım ya atar ya da emmez ağzında kalıyor öyle
damlakarel havva123k uykuya tam daldı zaman atyor zaten gün boyu ağzında acaba ilerleyen zamanlarda bi sorunu olurmu acaba kafama takıldı oğlum 5 aylik
damlakarel oznurmom41 aynı benim oğlumda öyle demeki normal o zaman ilerleyen zamanlarda nasıl birkatrcaz onu düşünelim 😊🤣
havva123k damlakarel evet emzik hep agizda olsun istiyolar 3 çocuğum var iki oğlum 2 buçuk yaşına kadar emzik emdi