yirmiikikasim23 Alt tarafı bir çiçek koklayıp, bir hayvan sahiplenip, birkaç insan tanıyıp, sevip gidecektik bu dünyadan. Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz…"
gulsen946_ yirmiikikasim23 anlamadığım nasıl oluyo ya bir kız köpeğe nasılsın tecavüz edebiliyo Allahm sen insanlara akıl ver yarabbim nasıl oluyo bu cidden beynim durdu şuan neyle tecavüz ediyo
1sirinannesi yirmiikikasim23 Nasıl iğrenç bir varlık bu ya, ve hâlâ sokakta dolaşıyor. İĞRENÇ PİSLİK! 😡
yirmiikikasim23 gencmom_ var var videosu nasil yuklenir bilemedim ekran resmi aldim x te var. Kopek ölmüs siritarak anlatiyor bide 😒
gulsen946_ yirmiikikasim23 aaaaaa alalhim allahim tövbe tövbe estağfurullah nasıl bir dünya oldu bu dunya kıyamet kopsun allahim hidayet versn
gulsen946_ yirmiikikasim23 köpek te ölmüş herhalde öyle söylemiş röportajda köpek neden oldu acaba 🫣oldurdulermi yoksa
bsmnl yirmiikikasim23 ya estağfirullah el azim. Kendimi çok tutmaya çalışıyorum valla hayvandan ne istemiş yani dünyada hayvandan beter insan mı kalmamış gidip bulsaydı bir pisliği. Üstüne para da verirlerdi.
ladymoms_ Nasıl tecavüz ya bı kız nasıl bunu yapabilirim tövbe yarabbim Allah affetsin saydirdim baya ne insanlar varya
yirmiikikasim23 1sirinannesi yorumlarda ergenin yalan soyleidgini yazmislar ama bunu kurgulamasi bile korkunc…
ekimkizi_ yirmiikikasim23 kesinlikle bugün kurgulayan yarın yapadabilir bu nasıl bir zihniyet Allah ıslah etsin ya
1sirinannesi yirmiikikasim23 Kurgu bile olsa pis zihniyetli demek ki Allah kahretsin bunun kurgusu mu olur!
ekimkizi_ Kudurdular pislikler ne dilsiz hayvanların ne bebeklerimizin huzuru yok bu dünyada bir tarafta savaş masumlar ölüyor Allahım bütün canlilari koru özellikler derdini anlatamayanları🥺
yirmiikikasim23 ekimkizi_ kiyamet kopmali bence bebeklerimizi nasil bir dunyaya hazirliyoruz aklim almiyor
yirmiikikasim23 1sirinannesi evet bunu aklindan gecirmesi bile korkunc cevremde boyle bir insanin oldugunu dusunuyorumda igrenc