Annesininkuzusu-19 Kızlar bizde tetagil hiçbir işe yaramadı bence ya başka memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir ürün var mı özellikle jel?
Aselbala Annesininkuzusu-19 calgel kullandım ama en güzel diş Jeli bence saf zeytinyagi ve karanfil karışımı
Mrt06 Annesininkuzusu-19 diş jelini bizim doktorumuz önermedi kaç kere sordum onu süreceğine karanfili ez iyice zeytinyağına koy sur dedi
dugme Annesininkuzusu-19 karanfili havanda dövüp üzeri geçecek kadar zeytinyağı ekleyin bir geve karanlıkta bekletin bunu bebisin diş etlerine sürün kereviz sapı ve havuç eline verebilirsiniz ama o jelleri kullanmayın çok tehlikeli
Annesininkuzusu-19 Aselbala işe yaramamıştı ama karanfilin uçlarını kopartıp dövdüm sonra biraz zeytinyağ eklemiştim hemen sürmüştüm hiç işe yaramadı :( yapamamış olabilir miyim ?
Annesininkuzusu-19 dugme ne gibi bir tehlikesi var acaba bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın lütfen
dugme Annesininkuzusu-19 bebeklerde ciddi alerjik reaksiyona sebep oluyor hatta daha birkaç gün önce haber yaptılar bundan dolayı kullanımını önermiyor doktorlar