Yagmur92 Deletedmom229 elelebaby nin bebek arabası var bizde, sadece oto koltuğu olarak pusetini kullandık, büyük olanı daha sıfır duruyor öyle isterseniz satabilirim size, onun yerine bende oto koltuğu alıcam
Deletedmom229 mommier bilmiyorum ki ya hafif birsey arıyorum travellere de boş yere para vermek istemiyorum bi tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim
mommier Deletedmom229 bende baston arıyorum hafif bişey beğendiğim araba malesef çok pahalı maclaren sherpa yada quest modeli.şuan alamıyorum başka seçenek te bulamıyorum 🤷🏼♀️
Minnikim Deletedmom229 ilk arabanizsa normal bir araba alin cift yönlü 4 tekerli tentesi tam kapanan. Baby care dominox tu sanirim bizim kullandigimiz cok memnunum. İlk aydan beri kullaniyorum kizima cok memnunuz.istersen link atayim canim
Deletedmom229 Minnikim baston da çok rahat diyorlar sürekli gezmeye giderken otobüse binerken rahat Birsey olsun istiyorum
Deletedmom229 mommier ayyy valla canım bende arıyorum diğerleri çok pahalı bende uygun Birsey bakınıyorum
Smyetugra Biz kullanıyoruz bundan gayette hafif baston tipi zaten en hafif bebek arabası. Yalnız çift yönlü degil üstü tam kapanmıyor ama rahat taşıması kolay bi araba
Deletedmom229 Smyetugra ayyy ciddi misiniz alayım mi sizce.Bugun gittim baktım ebebekte zor açılıp kapanıyordu sizin de mi öyle
Smyetugra Deletedmom229 Dediğim gibi eğer çift yönlü olması gerekmez üstününde tam kapanması önemli değil diyorsanız alın hafiflik ve rahatlık yönünden gayet iyi. Ben kendim taşıyıp götürebiliyorum her yere kapatması falan da çok olay. Sadece kapatınca uzun oluyo arabanın bağajına sığması zor olabilir
Deletedmom229 Smyetugra arabamız yoktur suanda otobüsle gidiyoruz avmye hastaneye falan otobüste rahat açılıp kapanan Birsey istiyorum