yeso16 Kızlar gün içinde neler yapıyorsunuz yemek atıştırmalıklar falan neler yiyorlar kuzucuklar 😘 yemek yapsam diyorum acaba ne yapsam ne yesek düşünmekle geçiyor sonra geçiştirip kolay bıseuler yapıyorum sabah öğle akşam yerler onun harıcınde pek Bısey yemiyorlar acaba yanlış mı yapıyorum size de sormak ıstedım cevaplarınızı bekliyorum🤩
eymenzeynep yeso16 gün içinde kuruyemiş ve meyve yiyorlar atıştırmalık olarak. Onun haricinde sabah kahvaltı,öğlen mutlaka çorba olur evde. Akşamda Allah ne verdiyse 😂
Damla_eflin yeso16 Balık ve salata var menüde Birde mercimek çorbası yaptım❤️ Oğlum gün icinde basit şeyler yapmaya çalışıyorum
itsmylifebaby Dün yoğurt çorbası ve erişte pilavı yemişti. Bugün domatesli bulgur pilavı ve tavuk var menüde. Gün içinde eline hurma, kuru kayısı, kaju,badem vs veriyorum. Ve menü ne olursa olsun mutlaka yoğurt yedirmeye çalışıyorum günlük.
yeso16 itsmylifebaby yoğurt bende yediririm canım cevaplara bakılırsa herkes bu şekilde bende diyorum acaba 4 5 öğün mü yedirsem herkes öyle mi yapıyor diye düşünüyordum 😂
Gunesnil_23 yeso16 Bizim menü mercimek çorbası lahmacun kızıma kıymalı şehriye yaptım sabah havuçlu omlet akşam da yoğurt ve öğlen yaptığım yemeği yer 😂
birbebekle yeso16 sabah yumurtalı peynirli sebzeli bir kahvaltı yapıyoruz birlikte benim yediğimin minyatürünü yer, öğlen çorba yaparım veya dün akşamdan yemek kaldıysa ısıtıp veririm yoğurtla, akşamda biz be yersek onu yiyor. Hafta 3-4 kes etli 2-3kez sebzeli ya da et sulu ve 1 kez de tavuk ya da balık yapıyorum o yüzden ekstra bir şey yapmama gerek kalmıyor. Bazen kahvaltı da yemiyor ama muhakkak öğlen veya akşam yiyor o yüzden çok kasmıyorum meyvede yediriyorum muhakkak her gün. Mesele bugün et sulu yeşil mercimekli bulgur pilavı ve yoğurtlu semizotu var.
Melike_ikra yeso16 soslu kanat yaptım fırında değil ama kavurma şeklinde yanına bol sebzeli bulgur pilavı salata ayran turşiiiii 😂