Kubra_1881 Hanımlar, doğum yapalı 9 buçuk ay oldu ve sezeyan göbeğim hâlâ duruyor (kendi göbeğimle birlikte tabi 😂) Ben elbise giyinmeyi çok severim fakat bu durumdan ötürü elbise giyemiyorum 🥺 Önerileriniz nelerdir? Sizler elbiselerinizi nasıl giyiyorsunuz?
pasaklisinkukuli Kubra_1881 göbek varsa gögüsten genişleyen elbiseler yada a kesim elbiseler iyi olur kalem yada düz model elbiseler hoş olmayabilir
Femme1 Kubra_1881 sadece elbıse mı ne pantolon ne bısı hıc bısı olmuyor göbek kaldı normal doğum yaptım gitmiyor valla ama korse falan takmadım sıcaktı dayanamadım keşke yapmasaydım
Deletedmom_216 Kubra_1881 al benden de o kadsr 😂 dogum yapali 1 ay oldi ama mevlid icin elsine denerken naktim ki baya baya gonegim var normaldede vardi ama yani bu kadar degil ki alt karnim vardi benim. Gebelik oncesidnede hic oyle karnimi belli eden elbiseler giymedim alt karnim oldugu icin. Ama onerebilcegim anca belden kiloş elbise guzel olir belinde de kemer olan.
Kubra_1881 Femme1 Sen bensin bacım gel sarılalım 🫂😂 Kesinlikle dediklerine katılıyorum ne yapıcaz bu göbeklerlee 😂😂
deli_bir_hatun Kubra_1881 aşkım korse nereye kadar takicaksin hele yaz geldi hiç giyilmez göbek yakan egzersiz yap ben çok faydasını gördüm 6 aylık hamile gibiydim dümdüz oldum
Kubra_1881 deli_bir_hatun ayy gerçekten miii link ya da başlık maşlık ne varsa söyler misin lütfeeen 🥺