merveae56 Merhaba arkadaşlarım tayinimiz samsuna çıktı, eşim asker il jandarmada çalışacak alay da, lojmanlar falan nasıl içleri, kiralar çok yüksek lojman düşünmeye başladık tabi çıkarsa bilginiz var mi
Mirayhavvanur38 merveae56 Benim eşimde jandarma samsuna çıktı tayinimiz ilçe atamalarını bekliyoruz sizin alayda çalışacağınız kesin olmayabilir belki ilçeye verirler
SelimZeynep merveae56 bizde Samsun’a çıktık ama lojman bakmıyoruz hiç. Samsun’da genelde rütbelilere ve lojman puanı çok yüksek olanlara çıkıyormuş lojman bunu duydum ama. Bizde ev kiralayacagız ama il içini bekliyoruz
Adatanis merveae56 Samsun da yaşıyorum memurum eşim eski askeri personel İlkadım da yaşıyoruz merkez ilçe çok güzel bir şehir merak etmeyin 😊 eşim nakliye işi yapıyor bir sürü arkadaşının tayini çıktı şehirler arası nakliye dilerseniz uygun fiyata yardımcı oluruz 🌸
Zuzua merveae56 2ayvoncesinde sehir icine gore en uygun ve yeni sifir evler kiraan toki. Sehir merkezinin disinda ama atakuma baglantisi var ilkadimda tutacksaniz orayi onerebilirim . Sehir icinde cunku yikk dokuk evler daha pahali.
merveae56 Mirayhavvanur38 evet orası da var tabi ki eşim branşı çalışıyor kesin gözüyle bakıyoruz ev için bizde ilçe bekliycez
merveae56 Mirayhavvanur38 lojmanlar hakkında hiç bisey bulamadık, nasıl olcak bilmiyorum evler çok pahalı Rabbım yardımcımız olsun
Mirayhavvanur38 merveae56 Amin inşallah ev kiraları ne kadar hiç göz atmadım açıkçası ilçelerin açıklanmasını bekliyoruz lojman mı olur kiralık ev mi bakacağız artık
merveae56 SelimZeynep Bi yandan bakıyoruz evlere ama çok pahalı ya nasıl olacak bilmiyorum e zman açıklanır acaba il içi
SelimZeynep merveae56 bilmiyorm ki. 14nde lojman başvuruları başlayacakmş büyük ihtimalle o tarihe açıklarlar