Ssude Kızlar buzluğumda kıyma vardı çıkardım. Akşama kıyamdan ne yapabilirim? Hep köfte yapıyorum. Patlıcanım da yok. Kıymadan siz neler yapıyorsunuz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim 🌸 iyi ki varsınız 💕🌸
Linaduygu Ssude minnak köfteler patatesle yada ekleyeceğiniz yakışacak sebze ile sulu yemek yapılabilir yanına da pilav salata veya cacık öf acıktım😂
nescafebagimlisi Ssude yağlama yapabilirsin, patlıcan yerine patatesten karnıyarık yapabilirsin, normal kavurabilirsin , pilav , cacık yaparsın yanına aklıma bunlar geldi
misskokulummm Ssude çoğunlukla patlıcan musakka tepsi kebabı ya da karnıyarık yapıyorum ama içli köfte veya karışık sebze dolmasına da kullanıyorum güzel oluyor
atesbocekimm Ssude Kabağı normalde pek sevmem ama kabak oturtma efsane oluyor. Önceden dolmalık gibi oyuyorsun kabakları hafif kızartıyorsun sonra içine kıyma doldurup sosla fırında pişiriyorsun harika oluyor
jap Ssude minik top köfteler tereyağlı sosla tavada pişiriyorum. Patates püresinin üzerinde servis ediyorum
lohusaserbeti Ssude her şey olur aslında evde ne varsa kıymalı tencere yemeği olabilir. Ben de kıymayla ya karnıyarık ya köfte yapıyorum ama her şeye uyar bence
Yarim_Kilo_Kiyma Ssude Terbiyeli Sulu köfte yapın çok severim. Oğluma sürekli yaparım Kıymalı patateski börek yapın.
Bugleminannesi28 Ssude tepsi kebabı Yağlama Lahmacun Kıymalı börek patatesli kıymalı sulu yemek Tantuni durum Beyti kebabı
Ssude Kızlar çok teşekkür ederim önerileriniz için 🌸💕 patates oturtma ya da çi börek yapmaya yarar verdim. 🙏🏼 yani eşim karar verecek artık 🥰