Melisaumy Kızlar evde buzlukta tavuk buldum ne zamana ait inanın hatırlamıyorum nasıl anlarım bozulmuş mudur diye normalde riske atmam ama evde bişi kalmamış dışarıda çıkamıyorum anahtar yok eşim ikisinide almış
aura_meselesi_bu_sekerim Melisaumy kokusundan ve morumsu bir rengi olur ordan anlarsınız Bu arada annemler Eylül ayinda tavukları kesip 6 ay falan buzlukta saklayıp bize yedirirlerdi yerdik yani
SuMisalii Melisaumy tarihi geçmeden buzluğa atmış iseniz birşey olmuyor hemen pşirebilirsiniz.Yani en azından ben öyle yapıyorum.Genelde çözülmesini beklemiyorum direk düdüklüde pişiriyorum.
PamukPrensesannesii Melisaumy Buzluktaki tavuk bozulmaz diye biliyorum. Çözdürup tekrar dondurmadiysaniz eğer
Melisaumy defne24- yazmıyor buzdolabı poşetine koymuşum hep alıp yiyoruz yani bunu görmemişim altlarda kalmış
Melisaumy aura_meselesi_bu_sekerim korkuyorum ya anlamazsam diye ama zaten hamileliğimdede yememiştim nolur nolmaz diye o kadar ki tavuk konusunda çekiniyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
defne24- Melisaumy bence bozulmaz yani seneler geçmemiştir . Merak ettim n’aptınız yemeği yaptınız mı 😂
ReisinKizi Melisaumy Deletedmom_9857 bak ne yazmış. Ben niye canıma hiç kıymet vermiyorum ya ona takıldım şu an Bi sn. 😂
Ayseee60 Aldığınız zaman tarihine bir iki gun kala bile buzluğu atsanız cıkardığınızda bisey olmuyor. Ama gecmeden buzluğa atmak lazım. Dolapta cözdürün kokudan anlarsınız zaten
Birdunyabircennetannesi Melisaumy Buzluktan hiç çıkarmadıysanız hiçbir şey olmaz Tavuğun bozuk olduğunu kokusundan renginden direk anlarsınız zaten Buzluktaki tavuk bozulmaz
Damla_eflin Melisaumy Buzluktaki tavuk hiçbir şekilde bozulmaz. Onun haricinde morarma ve kötü koku varsa bozulmuştur zaten