Cigdemom Kızlar. Eşim 3 hafta önce kadar balık tutmuştu bende onu dondurdum 2 gün öncede yemek için buzluktan dolap rafına kaldırıdm çözülsün diye ama 2 gündür nasip olmadı yemek bugün yenir mi 2 gündür çözülmüş dolapta ?
ReisinKizi Cigdemom direkt donu buzdolabında çözülmüş ben olsam Bi belirti yoksa pişirirdim. Gerçi ben gıda bozuk mu diye hiç dikkat etmem ama çok şükür bugüne kadar başıma bişey gelmedi 🤣
ReisinKizi Deletedmom_9857 ayy susun ya ben ilk evlendiğim zamanlar yemek iş yapmayı bilmiyordum. o zamanlar üşengeçlikten çıkardığım tavuğu o gün pişirmeyip günler sonra pişirince öğrendim öldürmediğini 😂😂
Lolik durununannitoskosu ana olduk ama bakalım öyle mi olucaz😂 anne bu kokmuş mu? Yoooo ver bakiyim yoo tadı bozulmamış ben yerim hahahajxjajsh
ReisinKizi Lolik ben burda Bi post görmüştüm tavuk dürüm bir gece buzdolabında kaldı yesem mi diye, soruya ve asla yeme at yazan cevaplara şok olmuştum 😂 pişen tavuk bir gece buzdolabında kalsa ne olur 😀
ReisinKizi Lolik ahahshd aynen ben koku da alamıyorum tadına bakmadan asla anlayamam. Bence her annenin sonu böyle olur ya 😃