mayis_papatyasi Merhabalar kızlar bebeğim 3 aylık,son 1 haftadır mukuslu dışkı yapıyor.egzeması yok.dışkıda kan yok,koku yok,ateş yok.dünden beri de sık dışkılamaya başladı ve eskiye göre daha sulu sanki.neden olabilir fikriniz var mı?yarın doktora gidicez ama yine de tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim🙏🏻
nnidua mayis_papatyasi benim bebeğim de 3 ay 7 günlük 3.aya girdimizden beri günde bı kere kakasını yapıyo ama bezi taşacak şekilde ve aynı şekilde mukuslu mukus daha öncede vardı sizin bebeginizde öyle mi acaba
mayis_papatyasi Anatotales geniz akıntısı da var,ben başta ona bağlamıştım ama artık tedirgin olmaya başladım
Anatotales Anatotales kaka rengi nasıl bide mukus her seferinde ve çok mu beraberinde ateş var mı ateş yoksa mikrobik değildir diye düşünüyorum
mayis_papatyasi AA201207 evet emziriyorum,yani normal ev yemeği yerim,arada dışardan tatlı alırız(ayda 1) her sabah 2 yumurta,domates,peynir,zeytin,helva yerim.Öğle pek yemek yemem,akşam da taze fasulye,kuru fasulye,kabak,imambayıldı,tavuksote gibi yemekler yerim.
mayis_papatyasi nnidua benim bebeğim de normalde günde 1 kere mukuslu yapardı(2 ay 10 günlük falandı öyle başladı).Bugün 5 kez kaka yaptı,sıvı ve mukuslu baya
seydaa00 Ko mayis_papatyasi mayis_papatyasi korkmayın doktor yüksek ihtimalle kaka testi ister biz doktorla görüştüm muayenede önce yapar yapmaz ilk yarım saat içinde hastane ye laboratuvar a götürdük birşey çıkmadı 2. Ayda başladı ikizler ikisinde de şuan 6 aylıgız yeni geçti bazen günde bir defa bazen üç dört defa yaptılar alerjiden şüphelendik oda yok bagırsak düzenleyici ek gıdaya geçince patates muz yoğurt bu larında etkisi ile düzeldi
Mihre Kızımda ,süt alerjisi vardı.Bağırsakları kanayana kadar doktorlar mukusun ve çok dışkılamanın tek başına alerji belirtisi olmadağı söylendi ben onları dinledim .Sonuç olarak 5ay kadar diyet yapmak zorunda kaldım çünkü çocuğun süt ve çoklu besin alerjisi vardı ç.Oğlum var Şuan 4aylık.2,5aydan beri aşırı sulu kaka ,yeşil ,kokulu ve mukuslu yapmaya başladı.Doktor yine aynı şeyi söyledi ben 1aydır takip ediyorum daha da mukuslandı.Son 8günüdür süt ve süt ürünlerini ,eti ve alerji yapabilecek şeyleri kestim.Oğlumun kakasında düzelme var .Mukuz çok azaldı rengi normale döndü gibi.Hafta ya da randevumuz var.Alerjisi olabilir kısacası.Geçmiş olsun
mayis_papatyasi Mihre size de çok geçmiş olsun,peki bu besin alerjisi büyüyünce de devam eder mi?ne zamana kadar diyet yapıcaz
TeomaninAnnesi mayis_papatyasi biz 4aylik olduk bugün tam 1aydir neredeyse oyle yapiyoruz. Sıvık hep. Doktor sorun yok dedi tahlilde yapildi ama bana da var gibi geliyor bilmiyorum. İnşallah bi dertleri sağlık problemi yoktur bebelerin🙏🙏
AA201207 mayis_papatyasi yediklerinizde sorun yok gibi ama şunun için sordum proteinin az karbonhidratin ve paketli gıdaların fazla tüketilmesi de mukusa sebep oluyormuş öyle bir durum mu var acaba dedim. Onun dışında bi de mukus tek başına alerji belirtisi değil diyor doktorlar benim kızımında mukusluydu ama aynı zamanda kanda oluyordu bağırsak tepkili alerjisi vardı
mayis_papatyasi AA201207 nasıl peki şimdi iyidir inşallah,be zamana kadar sürüyor acaba bu durum ortalama. İnşallah dediğiniz gibi sıkıntılı bir durum yoktur🙏🏻 ben yine de yediğime daha da dikkat edicem