-Drkegsbl- Dişariya çikariyorum siteye veya bir yere gidiyoruz kafasına göre gitmek istiyor heryere zapdetmenin yolu var mı 😳 2 yasinda oğlum.
Sblatc -Drkegsbl- benimde 2,5 yaşında elimi tut desem nadiren tutar kendi gitmek ister ama babası dedesi elimi tut dese tutar😂 benle alıp veremediği ne anlamadım
-Drkegsbl- Sblatc 🤓 yaaaa yine benimki tutuyo elimide gitmek istediğimiz yere kendi karar veriyo sürekli dinlemiyor beni 😀
berkinannesi_ -Drkegsbl- bizim ki laf söz dinlemiyor 2 yaşa 2 ay var üstelik çorap ayakkabı çıkarıyor yalın ayak gezmek istiyor 🤦🏻♀️
dayes -Drkegsbl- 15 aylık nereyee eserse oraya gidiyor peşinde koşarken gerçekten yoruluyorum fıldır fıldır turluyor 🫠
MnkKrtl -Drkegsbl- ayy benimkide öyle 1 buçuk yaşında dışarı çıkıyoruz illa onun istediği tarafa gidicez kıyameti koparıyo yoksa
ddenzege -Drkegsbl- ay ben benzer post acıcam. Parka gitsem dert asla durmaz / evde dursam dert her delıgı karıştırır . Bıtık durumdaym . Ne zaman sakınlesır ya . O kadar yorgunum ki . Gündüz uykusunu da bıraktı gece desen 100 kere uyanır sabah 7 de ayakta