idilmom Kızlar bebem 2 aylık Antalya Finikede yaşıyorum. Bebeğime yazlık kısa kollu vs. Giydirmek uygun olur mu
Linaduygu idilmom yani anası sensin en iyisini sen bilirsin böğrü sırt kısmı soğuk olmadığı sürece ben üşümediğini bildiğimden havaya göre giydiriyorum🥲
askbebegimmbenim idilmom valla ben evde zibinla bırakıyorum dışarı çıkarken kısa kollu şort tişört. Akşamda ince uzun kollu pijama takımıyla uyutuyorum Antalya merkezde oturuyoruz
3kedili2bebekli idilmom Antalya’da 4 sene yaşadım kemerde oranın sıcağını düşünerek su an ben bebekleri sadece askılı zibinla tutardım büyük ihtimal 😂
idilmom 3kedili2bebekli ben de giydirme taraftarıyım çok sıcak diyede bir yandan küçük diye tedirgin oldum 😂 analık zor 😂😂😂
elii10 Bebekler ilk 30 gün boyunca yeni doğan adı altında sıcak kalmalı deniliyor Ondan sonrasında normal şartlara dönebilir bebekler Hani Antalya gibi bir yerdesiniz sadece bez ile kalsa bile olur Ve 2 aylık üzerine bir örtü atın Dursun
elii10 Şu an oğlum 18 aylık hava 22 dereceye gördüm ve hemen kısa kollu şortlu bir tulum 18-20 derecede kısa kollu şort 18 altında da hırka oğlumda atopik egzama var o yüzden ne aşırı sıcak ne de aşırı soğuğa dayanamıyor yüzü hemen yara oluyor