Kuzucukumsu 13 aylık bebeğimde otizmden şüpheleniyorum haftaya randevu aldım. İçim içimi yiyor mama nasıl yiyorsun dediğimde ham der aslan ne yapıyor dediğimde ğii der. Araba nasıl gidiyor dediğimde nann der. Otizmli olsa böyle tepkiler verebilir mi
Kuzucukumsu ilaydaaltann_ bazen ismine bakmıyor kitaba oyuna daldıysa göz teması çok uzun süreli değil 5-6 saniye kadar
ilaydaaltann_ Kuzucukumsu kızım da öyle aslında 14 aylık daldiklari zaman pek bakmiyolar göz temasını da saymadim acikcasi ama hemen tedirgin olmayın gene bi doktorunuzla görüşün. Bol bol etkinlik yapın tepkilerine dikkat edin parmaklarini kontrol edin amcamın oğlu otizimli ilk parmaklarindan supelenmistik. Ben farketmistim tabi konduramadilar ama malesef çıktı. İnşallah bişey çıkmaz.
ilaydaaltann_ Kuzucukumsu işaret parmağıyla orta parmağını birbirine geciriyordu baş parmağıyla isaret parmagini birbirine sürtüyordu. Parmak uçlarında yürüyordu kafa falan salliyordu kendi kendine dolaniyordu öyle
Kuzucukumsu ilaydaaltann_ sırf parmaklarını geçiriyor diye mi otizm dediler. Başka buluntular yok muydu
ilaydaaltann_ Kuzucukumsu yani biz o şekilde şüphelenip öğrenmiştik. Su an zaten konusmuyo kesinlikle sürekli geziyo yemek falan oturup yemiyo gezinerek yiyo kendini ifade edemiyo. İlk belirtileri oymuş yani
Egenin_pamugu yürüteç falan kullandı mı onun içinde parmak ucunda yürür emin misiniz otizm olduğundan başlıkta emin gibi yazmışsınız doktoru ile görüşseniz daha iyi olur ona göre tahliller yapılır anlaşılması içinde küçük daha yaşı
Kuzucukumsu Egenin_pamugu yok parmak ucunda yürümüyor hatta yürümüyor benim korkum bu. Yapabildiklerini yazdım otizmli bebekler yapabilir mi diye
altioktuana ilaydaaltann_ kaç aylıkken teşhis konmuştu. Hiç kelimesi yok muydu? Benim kızımda baş prmağıyla işaret parmağını sürter arada ama biz pisi pisi göstermiştk ondan sonra arada kendi kendine durup dururken yapıyo hiç şüphelenmedim parmaktan bişi vardır diye.
Kuzucukumsu Bebekanneesi oğlumda bir şey yokmış şükür normal elh. Emzirmeden sana ilaç başlardım demişti