encet Selam kızlar temu türkiye diye bi site keşfettim ali express gibi ürünleri de türkiye ye göre aşırı aşağı fiyatlarda burdan sipariş veren oldu mu güvenilir mi bir de gümrük parası var ne kadar ödeniyo acaba
brsnhsm encet N11de yurt dışından ürün temini var. Gümrük falan da ücretsiz. Tabi her ürn yoktur da aklınızda bulunsun. 10günde geldi bana çinden
ArsAyz encet Temu Türkiye’yi bilmiyorum ama normalinden sipariş verdi eşim deneme amaçlı, gelmesini bekliyoruz 😂
dilberhala1 encet Temu türkiyeye daha yeni açtı satışları yoktu aliexpress gibi düşünün elbette güvenli sarıcılarda vardır ama dolandırılma ihtimalide yüksek bende gördüm araştırdım bir çok kişi yapmış alışveriş sıkıntı yaşamamışlar aliexpressten çok çok daha ucuz hatta
nescafebagimlisi Herhalde dolandırıcı o ya çünkü temu diye başka bir site daha var bende geçen birisine sordum fakat bu türkiye olanına güvenemedim çok güzel küper falan vardı bayılmıştım ama cesaret edemedim birde gümrük ücreti yüksek çıkabilir gerçekse bile
babyzeydhamza Ben fransadayım burda alışveriş yaptım çok kez shein Ali express gibi evet bi kazık görmedim ayrıca Türkiye’de öylemi bilmiyorum ama mesela vaktinde gelmezse bir miktar para ödemesi yapıyorlar. Siz yinede emin olun
ArsAyz encet Yok Temu. Yeni üyelere kargo ücretsiz olunca bi denemek istedik, araştırdığımda sorun yaşayan pek görmedim ama bakalım 😂
babyzeydhamza encet doğrudur 😅 bu arada her zaman önce yorumlara bakın emin olun ben öyle yapıyorum bi ürünü bir kaç satıcıda inceleyip yorumlara göre sipariş veriyorum 😅
Ballilokmam11 encet mallari cok kakiteki degilmis temunun ve kart bilgilerini aldigi icin sikinti yasayanlar oldugunu duymustum