Aminehumamoms 6 aylık iken kulak işitme testine götürün dediler hangi bölüme randevu alıcam peki bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
arasardaannesi Aminehumamoms hangı hastaneye göturun dedılerse oraya götürürsünüz bızı devlet üniversitesi hastanesine yolladı kulak burun boğaza randevu alıosunuz aynı gun ıcınde test yapıolar🌺
AEgemm Aminehumamoms kulak burun boğaza götüreceksiniz onlar sizi yönlendirecek ama her hastanede bulunmuyor araştırın. Odyometriye yönlendiriyorlar bera testi yapılıyor
Mervesedef Aminehumamoms benim bebeğimi de işitme testine soktular. Onun için herhangi bir randevu almadık. Hastanenin içinde bir odada işitme testi yapıyorlardı. Ama bize yoğun bakımdançıkmadan önce şimdi yukarıya çıkın test yapsınlar falan demişlerdi
Yigit_Yagiz_Moms Aminehumamoms normal devlet hastanelerinde olmuyor ya eğitim araştıma olması lazım ya da şehir hastanesi
Aminehumamoms arasardaannesi ya ben taşındım bebeğimin doğdugu şehirden başka şehire yerleştim burdada var üni hastanesi orayamı gitmem gerek yanş
arasardaannesi Aminehumamoms yani kabul olur heralde önemlı olan sorun olmaması. bana yaptır yoksa mahkeme fln ugrasırsın dedı ebe yaptırmayanlar da varmıs ama bn yaptırdım gectı sorun olcagını sanmam🌺