dilraa Merhaba hanımlar Ankara içi sünnet doktoru önerisi olan var mı acaba? Bebeğim 52 günlük daha fazla geç olmadan sünnet yaptırmak istiyoruz
Ruvdem [silindi] bende ona gitmiştim ilk başta her şey iyiydi ama bebeğimi yanlış sünnet etti sonra farkettim önermiyorum .
bthb2344 Vedat ali canoglu Klips yöntemi ile yapiyor sünneti bende 5 sene önce 2 aylıkken yaptırmıştım oğlumu çok ilgili eli çok iyiydi hemen toparladı oğlum zorlanmadık hic
[silindi] Ruvdem Buradan en az 30 kişiye tavsiye etmişimdir. Bizim ailede ve eşimin ailesinde çoğu kişi yusuf hocada sünnet oldu. Sizin şansızlığınız olmuş.. Kabul etti ya da bir başka doktor, evet yanlış sünnet olmuş, dedi mi?
Ruvdem [silindi] ilk başta benim çocuk doktorum farketti ben direk cerrahiye gidip onaylattım kendisine söylediğimde olma öyle şey dedi beni kendi tanıdığı etlik şehir hast bir doktora gönderdi maalesef oda kabul etti . Ben Allaha havale ettim yusuf hocayı bide şikayet etmeyelim diye doktoru arattı tekrar . Ben önermiyorum şahsen evet belki şansızlık ama o kadar basit birşeydi ki ben bile anlatınca gördüm yani onun görememesine çok şaşkınım . Artık ticariye döndürmüş kes kes gönder
Ruvdem havvaygzecrn sünnet yapılmaması gereken çocuğa sünnet yapıyor . Aslında ameliyat olması gerekiyormuş sünnet derisini yama yaparak ama artık maaelesf mümkün değil Allahtan çok ileri düzeyde değilmiş . Ama doktor işerken aşağıya akıtabilir ayaktan işemesi büyüyünce zor olur dedi hep oturarark yapmak zorunda kalabilir .