ceriio Kelebekakkor99 deterjan kokusu fairy ve finish TE çok oluyor bunları kullanıyorsanız değiştirin ben kullanmıyorum sırf bu yüzden uzun zaman oldu bıraktım. Ekstra durulama özelliği var makinede bir de onu açarım ben sürekli. Onun dışında ishal salgini var babam yeni atlattı daha öyle birşey de olabilir
Kelebekakkor99 ceriio yani salgın da olabilir 11 aylık bebeğim 3 yaşında oğlum ve eşim kötü oldu ilk ben kötü oldum onlar iyidi şimdi ben kötü oldum eşim ve çocuklar kötü oldu ekstra durulama hangi düğme oluyor bilmiyorum ki
ceriio Kelebekakkor99 çok geçmiş olsun vücuttan sıvıyı eksik etmeyin bol bol sıvı tüketin suyu ihmal etmeyin. Haşlanmış patates, muz, demli çay, sarı leblebi, kola, ekmek galeta tarzı şeyler iyi geliyor
Meri-Mel Kelebekakkor99 Lahmacun sanki daha ağır basıyor benim fikrimce et ya ne olursa olsun ,ama şebeke sularından da çok insan oluyor Rabbim kolaylık versin şifa versin inşallah canım
Kelebekakkor99 Meri-Mel damacana su aliyorduk ama tadı berbat ve aciydi su gibi değildi yani degistik başka yerden aldık ama evet o lahmacun aklıma takıldı amin inşallah
[silindi] Kelebekakkor99 ben anliyorumda sen anlamiyosun beni deterjan kalintilari gitsin diye tabletsiz bos yikama yap diyorum tabaklar deterjandan arinsin kokusu gitsin. Gecmis olsun