svgmi Arkadaşlar bebeğim alarmla kurulmuş gibi her gün aynı saatte uyanıp uyanıyor daha doğrusu uzun süre uyanık kalıyor ne yaparsam uyumuyo karnı tok Gazı yok ama belirli saat gelince dalıyo hemen böyle bişey yaşayan varmı
aleynaa34 svgmi burda durayım bende benimki de 1 aylık çok garip uykusu. Bazen çok güzel uyuyo düzenli uyuyo. Bazen de gece geç saatlerd kadar direniyo uyuyamadigi için de huzursuzlaniyo
toffeenut svgmi yenidoğan ne ki emzir, bezini değiştir yatar uyur diye bizi kandırdılar😊 uyumayan bebe uyumuyor malesef. Ben anneme hani uyuyacaktı diye ağlıyordum😬
nonis2002 Gundüzleri cok uyutuyorsan ondan ola bilir canim benim bebegim bir aylikken günduzleri uyumaz gece uyurdu
svgmi nonis2002 gündüzleri uyuduğunda uyandırıyorum masaj ana kucağı karnını doyurmakla uğraşıp oyalıyım diyorum öğlen 4 de uyansa akşam 10 a kadar ne yapsam yine uyumuyor karanlık yapıyorum odayı yine banamısın demiyor
svgmi aleynaa34 bizimkinin saatleri belli ilk kızımda böyleydi o saat dakka gelmeden yatmıyordu anlamadım bebek olarak vücudları nasıl dayanıyor