atlasinanneesii5 10 aylık oğlum her gece tam da bu saatte gece 3 buçuk civarlarında uyanıyor ağlıyor her gece aynı saat uzun bir süre uykuya direnip ağlıyor artık kafayı yemek üzereyim gözleri kapalı uykulu şekilde inatlaşıyor ne yapacağımı şaşırdım artık yanıma alıyorum tepiniyor yatağına koyuyorum tepiniyor ne istediğini de bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım artık var mı bir fikri olan 🥹
ahmethamza atlasinanneesii5 gece beslenmesine alisan bebeklerde oluyor diye okumuştum. Yasini geçen bebekler bile anneye temas için gece emmek istermiş. Böyle bi şey olabilir mi?
Jeliboonn atlasinanneesii5 aynı sorunu yaşıyorum kesinlikle aynı saatte alarm gibi kalkıp bağıra çağıra ağlıyor ama diş olduğunu düşünüyorum bizim
atlasinanneesii5 ahmethamza bilmiyorum ki emziriyorum evet ama son 1 aydır çıkarttı bunu emmiyor da ağladığı süreçte sadece kendini sağa sola atıp ağlıyor başka hiçbir şey yapmıyor 1 saat ağla ağla sonra uyuyor
Annesininkuzusu-19 Bende aynı sorunu yaşıyorum bebeğim 7,5 aylık. Bende diş diyorum ama yaklaşık son 15 -20 gündür hep aynı 4.22,5.22,6.30 saatlerinde ağlıyor. Gözlerini de açmıyor, emmeyle de sakinleşmiyor. Alt çenesini de omzuma bastırıyıor..