idilumay01 Arkadaşlar sütüm neredeyse bitmek üzere daha bebeğim 4 aylık solgar vitamin önerdiler deneyimleyip fayda sağlayan oldu mu yorum yaparsanız sevinirim başka neler süt yaptı
ZeynepOzcan idilumay01 ben kullandım sütümde artış oldu ama asıl mesele sütün kalitesi. İsterse şarıl şarıl aksın, kalitesi iyi değilse bi anlamı yok.
kahvelisianne idilumay01 solgara bende başladım süt arttırımı oldu ama kalitesini de düşün kg yapması lazım artması önemli ama su olmaması lazim
Asyaveannesi04 idilumay01 ben kullanmıştım ama onun yanında sağlıklı da beslenmiştim bol su, yeşillik, tahin gibi
edefneee idilumay01 ben 3 kutu bitirdim cidden faydasını gördüm kızım 9 aylık oldu tekrar alsammı diyorum ama bilemedim
ZeynepOzcan ZeynepOzcan günlük en az 3lt su içmek gerekiyor, bulgur da arttırıyor diye biliyorum ve bol yeşillik
atlasmommm Süt kalitesi diye bisey yok canım ben kullandım sütüm arttı ve bebegım gayet güzel kilo alıyor dereotu yeşil soğan çok süt yapıyor yanında
atlasmommm 6 aya kadar anne sütü vitaminini korur 6. Aydan sonra azaldığı için her kadında ek gıdaya ihtiyaç duyulur
Busraata33 idilumay01 Süt arttırıcı evet denemekte fayda var bitmek üzere dediniz geri getirir mi bilemem.Ben memnun kaldım arada bir içiyorum Şuan var olanı arttırdı.Sagım yapın 2saate bir süt kanallarını açın bir kaç gün hemde emzirin