pprensesannesii defneelinaa kızım 14 aylık ilk doğduğunda olmuştum birde geçen hafta oldum hala sebebini bilmiyorum sanırım uyurken yüz üstü yattığım için oldu çok ağır geçirdim antibiyotik ve krem kullandım hamdolsun geçti evde sıcak uygulama yapabilirsiniz göğsünüzü sıcak su altında masaj yapın sıcak bezler koyun Allah şifa versin 🫶🏻
lolitam defneelinaa ben iki kere oldum benimki dar giymekten oldu 1 hafta sürdü bir haftanın sonunda kendim evde sürekli sıcak uygulayarak masaj yaparak masaj yaptığımda göğüs ucumda cekistiriyirdum sütü aşağı doğru itip masaj yaparak hangi taraftaki kanalar tikandiysa oradan çıkışını sağladım biraz acıkıyor ama boşaltan kadar uğraştım öyle anlatım çok zordu
defneelinaa Yüksek derecede antibiyotik alerjim olduğu için kullanamadım yaklaşık 2 - 2 buçuk aydır böyleyim 🥺
Eliforhanavci Merhaba, sürekli sağım yapın, birde beyaz lahana yaprağını buzlukta dondurup sonra göğsünüze koyarsanız rahatlatır. Ben bunları yaparak atlatmıştım ama sağım önemli
defneelinaa pprensesannesii Evet gittim antibiyotik krem verdi alerjim olduğu kullanamadım başka da bir şey yapamam dedi sadece sağım yaptım ama geçmedi
elaunverr ılık nemli havluyu göğsünüzde bekletin sık sık duşa girin su fazla sıcak olamamalı suyun altında sürekli ovun ve sağın sürekli emzirmeye çalışın bi şekilde boşalması lazım çok geçmiş olsun💐 bir de göğsünüzü kökten uca doğru tarakla tarayın hafif bastırarak. ters emzirmeyi düzenli olarak yapın bende çok ağır mastit geçirdim en son genel cerrahiye yönlendirmişlerdi çok şükür gerek kalmadan atlattım inşallah sizinkide geçer💝
elaunverr ara ara yine oluyor saçma gelebilir ama babaannemin tavsiyesiyle çok acılı olabiliyor göğsümün ucundan tutup sallıyorum resmen silkelemek gibi😆 deneyebilirsiniz ben her seferinde faydasını gördüm tekrar çok geçmiş olsun
defneelinaa elaunverr Bu sallama işini yaparken ayna karşısında kendime eminim ki güleceğim ama yapcam 😂 babaanneye selam geçerse büyük dua alacaktır benden 🌸
Cerenkumsal ganimasel gecmiş olsunnn göğsünü tarakla tarayıp sallamıştım bende faydasını görmüştüm 😅🤦🏼♀️
elaunverr ganimasel ucunu tutup sallayın acıyıp dağıldığını hissedersiniz. yani 10 15 saniye kadar olabilir geçmiş olsun🌹