Biz 3 gün kuralı ile başladık önce sebzeler ve onları bitince de meyvelere geçtik doktor önerisi ile meyve tadını aldıktan sonra sebzeleri red edebiliyorlarmış çünkü. 3 gün kuralı bence çok önemli alerjisi olup olmadığını anlamak için uygulanıyor bizim balkabağına ve yulafa alerjisi çıktı benek benek kırmızı yara döktü ve hiç geçmeyen bir pişik. Biz ilk gün yoğurt ile başladık evde günlük pastörize süt ve probiyotik yoğurt mayası ile kendim mayaladım ilk gün 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı verdim bütün sebzeler meyveler de aynı şekilde ilerledik ki alerjisi olup olmadığını anlayalım diye mevsim sebzeleri başlanıyor yoğurt,havuç,kabak, tatlı kabak, tatlı patates, patates, bezelye, avakado, elma, armut, kayısı, şeftali, muz, lor peynir labne peynir, yumurta sarısı, biz bunları denedik tamamen tadım bittikten sonra artık karıştırıp mama şeklinde vermeye başladım mesela irmik yulaf unu pirinç unu bebek tarhanası bebek salçası muhallebi karışımları aldım hepsi (OG) markasının organik sertifikalı bebeklere özel ve verdiğin yiyeceklere 1 tatlı kaşığı zeytinyağı muhakkak koydum ki kabız olmasın diye ona rağmen oldu 10 gün yapmadı sonrasında yaptı normalmiş ek gıda sürecinde şuan da yarım çay bardağı kadar yedirebiliyoruz önce tek öğün öğlen saatlerinde verdim akşam saati sindiremedikleri için uykusunda bozulma oluyor