Eslemfeyza Evim 25-26 derece bebeğim 5 buçuk aylık kalın da giydirsem ince de giydirsem üstünü örtsem de örtmesem de göğsü ve sırtı hep soğuk yani üşüdüğü oralardan anlaşılır deniyor ama her yolu denedim yine aynı anlayamıyorum artık böyle olan var mı
Mrt06 Eslemfeyza 25 26 derece bi evde çocuk üşümez üşüyecemez daha doğrusu bizim ev 22 23 arası gidip geliyor çocuk terlıyo bıle
Zengo Eslemfeyza bu konu yuzinden uyuyamiyorum.battaniye agzina alir diye bacagini ortuyom sabaha karsi ben usuyom bebek usumezmi diyom oyle kaldim valla
Eslemfeyza Mrt06 evet bende öyle düşünüyorum üşümesi imkansız ama neden sırtı göğsü soğuk anlamıyorum uyurken soğuyor
Eslemfeyza Mrt06 mesela şuan askılı atlet ince tayt ince tişört giydirdim üstünde de sadece bacaklarında ince müslin örtü var o da banyo yaptırdığım için örttüm
Eslemfeyza Gzdnr17 olabilir ama terlediğine de denk gelemiyorum ki yani ensesi saçı sırtı hiç terli denk gelmedim
Eslemfeyza Zengo her yolu denedim battaniye Müslin örtü penye battaniye tek tulum kısa kollu sadece alt üst takım çoraplı çorapsız her türlü yatırdım ev ısısı herzman sabit termometre var ama asla sırtı göğsü uyurken ısınmıyor