yahsi_anne3421 Sanırım hepsini tükettim ama bir ihtimal belki arada kaçırıp izlemedigim vardır bir el atın kizlar canım kizlar Türk polisiye dizi ve film izlemek istiyorum ama şöyle arayışli sürükleyici heyecan ve merak dolu kriminal adlı vakali vs film ve diziler olsun lütfen 🙏💕
destina18 yahsi_anne3421 polisiye değil ama kriminal ayrıca komedi yanı var izlemekten çok keyif aldığım “galip derviş” izlemediyseniz bir kaç bölüm izleyip değerlendirebilirsiniz.
yahsi_anne3421 sweet_mom_ kanıt Mezarlık Türk dedektif Çember Av mevsimi Sarmaşık zamanı Masumiyet Alef Kuzgun dipsiz karanlık Bozkır Böyle bitmesin Beyzanin kadınları Daha çok vardirda aklıma gelenleri yazdım 🤭😁
yahsi_anne3421 destina18 bir kaç kez denk geldim öyle kesit kesit evet hoşuma gitti ama nette bölümleri yok sanki
Simsimy yahsi_anne3421 Behzat Ç, Kanıt, Muhteşem İkili, Şahsiyet, Mezarlık, Çarpışma, İçerde, Börü ( en iyisidir ), Böyle Bitmesin, Kara Para Aşk, Poyraz Karayel, Sıfırıncı Gün…
destina18 yahsi_anne3421 Var kanal d de mevcut.. hatta siz sordunuz aklıma geldi tekrar başladım 5. Bölümü bitirdim şuan için 😅