aryaasla Kızlar oğlum göğüs ucumla oynayarak uyuyor bunun yerine ne yapabilirim tavsiyelerinize açığım 🙏
Zuzua aryaasla ablam dunu asamadi . Uegenim 3 yasina girecek. Hala meme elliyo . 5 ay filan emdi. Gerisi el goguste uyuyo. . Ellemezse resmen krize giriyor .
nescafebagimlisi Yatakları ayırabilirsiniz , uyku eğitimi verebilirsiniz başka türlü ayrılmaz galiba biraz büyüdükçe daha da düşkünleşebilir memeye
aryaasla nescafebagimlisi yataklr ayrı salanarak uyuyordu iki haftadır salamadan uyutayim dedim bu defa göğüse alıştı
Zuzua aryaasla yol yakinken vaz gecir. Uyku arkadasi deneyebilirsin . Bide arkadas demis uzman destegi ama . Yeni biseyse once uyku arkadasi dene istersen
Lilybaby aryaasla benim kızım da dudağımla oynayarak uyuyor 4 aylıktan beri şimdi 1,5 yaşında asla vazgeçiremedim ne yapsam olmuyor çocuk memeyi bile bıraktı dudağı bırakamıyor
sessi Lilybaby ay benim oğlum emerken dudağımla oynuyor çekiyor elini ağzıma sokuyor böyle mi başladı sizinde 😵💫
sirinpatates aryaasla bizde birkaç ay önce emmeyi bıraktık memeyi tutarak uyumaya başladı arada elliyor arada ellemiyor nasıl bırakır benimde fikrim yok