1prensessannesi Evet kızlar. Almanya’dan 4in1 globber getirtsem nasıl olur avantajlı olur mu garantisi falan olmaz büyük ihtimal. Bu şekilde yapan var mi
Minel-inannesi 1prensessannesi bazi ucak firmalari bebek arabasi yerine sayip bagaj hakkindan dusmuyolar konusup teyitlestiginizde. kutusundan cikarmaniz gerekir gumruk odememek icin, parcalari valizde kiyafetlere sarip getirebilirsiniz. Araba icin kutulu kutusuz bisi diyemem gumruk icin. Ama cok kullanışlı. İyiki almisim. Kizim icin en akillica yatirimlardan biri.
1prensessannesi ebebe akrabalarımız var arabayla geliyorlar öyle düşündüm. Eğer uçakla geliyorlarsa da uçak fazla bagaj bedelini ödeyerek.
1prensessannesi Minel-inannesi Minel-inannesi AA evet bebek arabasi olarak geçebilir. Teşekkür ederim mantıklı bu
Yanik52 Biz Belçika’dan getirttik eşimin amcasına. Kendisi kutuyu bozup valize sığdırıp getirmişti. Belçika amazondan ev adresine gönderdik. Türkiye’deki fiyatının yarısından bile azdı. Baya avantajlı oluyor ülkemize göre, tavsiye ederim.
Yanik52 peralle 4 in 1 modelini getirttik. Memnunuz gayet. Sadece manevralarda ilk başlarda sıkıntı yaşadım. El alışınca sorun olmadı. Bizim için en iyi yanı bebeğim bebek arabasında hiç durmuyordu,globberda daha uzun süreler oturabiliyor. Rahatlattı bir nebze bizi.
Yanik52 Betulsark bizim arabamızın bagajı geniş. Tutma kolunu çıkarıp koyabiliyoruz. Arabadan arabaya değişebilir bu durum
Betulsark Yanik52 bizim arabamızda normal sedan bi araba bagajı baya geniş sadece yüksek mi ki acaba düye düşünmüştüm hiç bir bagaja sığmaz gibisinden 😅 normal arabalara sığıyorsa sıkıntı yok teşekkür ederim 🙏🏻