[silindi] Merhabalar, sedef hastalığına iyi gelen doğal içerikli ürün önerebilir misiniz? Streste çok artıyor ve pancar gibi kızarıyor yüzüm. Kortizonlu ilaçları kullanamam emzirme dönemindeyim. 🥹
Lilybaby [silindi] emzirirken kortizon kullanılabiliyor ben hapını bile içtim hem kendi hem kızımın doktoruna danışarak. Çok kötü olursa yapacak bişey yok. Excipial yüzde kullanımı doğru olmaz. Hametan gibi kremler rahatlatmaya yardımcı olur.
buseabike [silindi] Benim diz dirsekte vardı ama saç diplerinde aşırı yoğundu diz ve dirsek için betnovate krem verdi saç dipleri için kadolin şampuan verdi doktorum eş zamanlı olarak La Roche Posay nemlendirici ve duş jeli kullandım geçti şükür deneyin isterseniz
[silindi] [silindi] canım yüzüme uygulayabilir miyim peki sadece geniş bölgelere diye belirtmişler prospektüsünde ama😢
[silindi] [silindi] benim dermatologum uzun sureli degil ama atak donemlerinde yatistirmak icin yuzune surebilirsin demisti 😊
Yasirefeninannesi Bende çok kötüyüm ne yapcam bilmiyorum Ankara’da iyi Dr varmı tanıdığınız iğne falan veren hap yada
[silindi] Yasirefeninannesi malesef çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırız çünkü aşırı yıpratıyor
sevo05 [silindi] Sadece yüzünüzde mi? Benim dirsekte ve elde var. Yüzümde de bir şeyler çıktı ama Sedef mi emin değilim.
[silindi] sevo05 yüzümde stresle birlikte çok belirgin çıkıyor ve suratım ağrıyor. Saçlı derimde çok ağrıyan yaralar çıktı ve yanıyor resmen