Durdudilerrr Kızlar kullanan memnun kalan var mi aranızda owli korse aldm memnun kalmadım. Yamuna korseyi öneren varsa bi el atsn posta
Suhedacan Durdudilerrr doğum sonrası korsesini ve taytını kullanıyorum taytından memnunum ama korsesinin kalitesi hakkında aynı şeyi söyleyemicem malesef
Thesra Durdudilerrr Ben kullandım 1 hafta 4 gün gibi bir süre içerisinde 6-7 cm inceldim çok memnun kaldkm hem sezeryan doğum yaptım hemde 3 ay sonra kullanmaya başlamama ragmen bayağı etkili oldu 👍🏻
Hndmtl Durdudilerrr bende aldım ama daha kullanmaya başlamadım. Kullanıp etkisini gördüğümde yazarım☺️
Kelebeginannesi Durdudilerrr bende owli almıştım 11 gün oldu Doğum yapalı sezeryan oldum dikişim ağrıdı biraz korktum kullanmadım ondan daha owli hiç işe yaramadı mı boşuna mı aldık şimdi 🙈😔
Durdudilerrr Thesra merak ettm şu aslında tokluk hissi verir dio. Emzirme döneminde bunu istemiyorum sonuçta beslenmemz lazm sizde de oyle bi durum oldu mu
Suhedacan Durdudilerrr dediğim gibii ben doğum sonrası korsesını düzenli kullandım fakat deforme oldu(içindeki çelikler cıktı batmaya başladı) ama taytından memnunum 👍
Suhedacan [bilinmeyen] ben şikayet bıldırmemiştim aklıma bile gelmemişti attım bi kenara duruyodu şimdileri yazdım bakalm ne dicekler👍
Durdudilerrr Kelebeginannesi ben normal yaptım bnm de dikişlerim var dikislerimi sıktı gbi geldi bana kullanamadm iade ettm. Yamuna alacam galiba
Gunesismom Kelebeginannesi ben owliden çok memnun kaldım baya bi toparladı beni düzenli kullanmama rağmen tek sıkıntı modelinden kaynaklı iyi yerleştirmek gerekiyor ya mide fırlıyo otururken yada alt göbek 🤦🏻♀️
Kelebeginannesi Durdudilerrr anladım ben ikisi arasında kalmıştım yamuna nın Çelik balenleri attı diyenler çok olmuş ondan owliye yöneldim ben
Kelebeginannesi Gunesismom inş bende memnun kalırım Çarşamba doktor kontrolüm var soracağım korse meselesini bakalım kullanabilirsin derse başlayacağım. Teşekkür ederim
mga123 [bilinmeyen] ya bende aldım bu askılıda , bugün taktım 4-5 saat işe yarayacak gibi baya sıktı da. Bacakları napıcaz bacaklar aldı basını gidiyor🙈🙈 kiloları göbekten almamısım sırf💆🏻♀️
mga123 [bilinmeyen] 66yla hamile kaldı. 87yle doğuma girdim 1 hafta sonra 80e inmiştim ama 23 gün oldu suan kaçım bilmiyorum olsun olsun da 77 78 olsun yani m aldım değiştirdim L aldım canım ben M asla kapnmadı L zar zor da olsa kapandı. Ama bacaklara çözüm değil tabi napıcam bilmiyorum