Mawimsi Kızlar 9 aylık kızımın ateşi iki gündür 39 larda bugün hastaneye gittik tahlil verdik azda olsa enfeksiyon çıktı dedi doktorumuz antibiyotik verdi azitro şimdi internetten bakim dedim de galiba yasaklanmış 2016 yılında bu ilacı kullanan varmı
zehra1998 Mawimsi hayır ayol ne yasaklanması benim ilaç alerjim var sadece bunu kullanırım düzenli olarak alırım yeni aldım daha
kdradaaa Mawimsi kızıma kullanmıştım 4-5 ay önce. 3 gün dedi doktor herhangi bir sıkıntı olmadı ayrıca niye yasaklansın ki eczaneler de var
Pnar35 Merhaba biz geçen hafta kullandık 3 gün faydasını gördüm ben sadece bağırsak düzenleyici verdi doktorumuz yanında ishal yapabilir diye vücudunda da döküntü kızarıklıklar oluştu sanırım yan etkisi onu da alerji ilacı ile geçirdik.
HEY03D Mawimsi kullanılıyor covıd sürecinde de çok kullanıldı benim 2 yaşında oğluma yazmıştı doktor alerji gelişti o yüzden kullanmadık
RANAMMM Mawimsi kızıma da yüksek ateş ve enfeksiyon dan dolayı yazdı çok çabuk da etki ediyor hemen toparladı kızım
Sinemeyra Mawimsi enfeksiyondan oluyor bizimde domuz gribinde dirençli sürekli yükselen ateşi olmuştu 3 gün ateş düşürücü 3 saat arayla verdim bi calpol bi dolven ılık duş aldırırdım sirkeli su yapardım heryerine koyardım öle rahatlardı çok geçmiş olsun bide ateş düşürücü fitil iyi gelmişti
Mawimsi Sinemeyra bende fitil kullanıyorum paranox ve ibu baby dönüşümlü şekilde fitilin etkisi geçince ateşi yine oluyor çok yükseldiği için ister istemez korkuyorum